Меню
Газ для дому Онлайн
Простий додаток для контролю постачання газу для вашої оселі
Повернутись до всіх статей

MEGAWATT підтримає рішення про регулювання ціни і продовжить забезпечення газом населення України навіть дешевшим, ніж запропоновано урядом

28.06.2021


На період введення регульованої ціни на природний газ в Україні сервіс MEGAWATT продовжить постачання газу своїм споживачам та запрошує приєднуватись усіх бажаючих.

Наша компанія розуміє важке становище, в якому опинилася економіка країни та ринок природного газу, через затяжну пандемію в усьому світі.

Ми прийняли рішення піти назустріч своїм споживачам і встановити ціну на газ навіть нижчу, ніж запровадив Кабмін, та відпускати газ за ціною 6,88 грн/м3, починаючи з лютого та до кінця дії регульованої ціни.

«Ми розуміємо, що це вимушений крок уряду. Для нас як для незалежного постачальника газу повернення регульованих цін — найменш бажаний сценарій розвитку подій. Вимушені визнати, що європейські ціни на газ зараз спекулятивно завищені до рекордних показників за декілька років. Але ми хочемо показати українцям, що майбутнє — саме за ринком газу, вільною конкуренцією та можливістю вибору постачальника. Необґрунтовані ціни і монополії повинні зникнути та дозволити населенню обирати», — заявив співзасновник сервісу MEGAWATT Костянтин Башкаленко.

Інформація про тарифи компанії на період регульованої ціни з’явиться на сайті найближчим часом.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО MEGAWATT

Підпишіться на новини від MEGAWATT

та отримуйте найсвіжіші новини першими

Більше новин
Created by OwlWeb Team & BookKeeper SaaS LLC